Te Koop & Te Huur

Corona update:

Onze diensten zijn beschikbaar volgens de corona richtlijnen van het RIVM.

We bieden geen lege huurplaatsen aan waar gasten zelf stacaravans of chalets kunnen plaatsen. De verkoop van stacaravans verloopt altijd via de camping eigenaar. Voor meer informatie, klik naar onze contactgegevens en bel ons gerust met uw vragen!
Wanneer u van een gast van ons een caravan overneemt is het raadzaam altijd even te informeren naar de situatie, dit om problemen te voorkomen aangezien we de laatste 3 jaar en de komende jaren aan het vernieuwen zijn. De oudere stacaravans die te koop worden aangeboden hebben geen tijdloos contract en geven we vaak een periode mee die we kunnen garanderen dat ze mogen blijven staan. Als nieuwe eigenaren is het natuurlijk fijn om daarvan op de hoogte te zijn. We blijven een gezellige gezinscamping maar willen uiteraard niet verouderen.

TE KOOP

Willerby Westmoreland

Mooie degelijke Willerby Westmoreland. Deze ruime stacaravan heeft 3 slaapkamers, een gezellige ruime living met een fijne ruime keuken. Douche met cabine, wastafel en toilet. De Willerby staat op een seizoenplaats, maar dat kan worden omgezet naar jaarplaats. De tuin is nog niet bestraat en de stacaravan niet afgetimmerd langs de onderzijde.

Het is nog volledig vrij om de plek naar eigen smaak in te richten. Straten en aftimmeren is uiteraard wel mogelijk dat dit nog door ons wordt verzorgd. Hiervoor geldt een meerprijs en uiteraard kunt u hier naar informeren.

€ 19.500 (excl. stageld en jaarplaats aansluiting)

 

 

TE KOOP

Cosalt Coaster

Degelijke stacaravan met 3 slaapkamers, ruime living en keuken met voldoende kastruimte. 
Douche en toilet voorzien van wastafel. Stacaravan staat op een jaarplaats, is onderom afgetimmerd  en de plek is bestraat.

€ 19.995 (excl. stageld)

 

Wat er te huur is op ons vakantiepark vindt u onderstaande. Deze chalets worden verhuurd voor vakantieperiodes. Het is natuurlijk fijn om ook even een handleiding te hebben van leuke plaatsen in de omgeving. Bekijk de reisgids onderstaand:

REISGIDS

 

Atlas Everglade Te huur


Mooie ruime chalet met puntdak, 3 slaapkamers, badkamer en ruime keuken.
Eigen tuin en parkeerplek.

 

https://airbnb.com/h/evergladechalet

Huurprijzen per maand kunnen voordeliger zijn, dit hangt af van de lengte van de huurperiode. Hiervoor kunt u ons gerust een mail sturen. Wij verhuren enkel via Air BNB!

Mindervaliden Chalet Atlas Ruby Super

Zeer nette en ruime chalet van 370 bij 11.50 meter. Voorzien van invalidentoilet en douche met zeer lage instap en douchestoel aan de wand. 
De chalet is voorzien van zeer fijne ruime woonkamer, keuken en 2 ruime slaapkamers waar een rolstoel in kan staan. Er is een ruim tweepersoonsbed, voorzien van linnen wat wordt bijgeleverd en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. De chalet is uitgevoerd met gasverwarming op onze vaste gas aansluiting voor deze chalet, ook is er daarnaast elektrische verwarming in aanwezig dus ook in de wat koelere periodes is het hier heerlijk warm. 
De chalet heeft een mobiele airco en is uitgerust met alles wat er nodig is om te verblijven! Bij de verhuur van deze chalet zijn de handdoeken, doekjes voor keuken en douchen inbegrepen.
De tuin is bestraat en er is een fijne tuinset aanwezig, het is prima mogelijk om met een rolstoel in de chalet te komen vanwege de handige oprijlaan naar binnen.

Deze chalet is enkel te boeken via AirBNB via de onderstaande link!

https://airbnb.com/h/atlasruby