Te Koop & Te Huur

Corona update:

Onze diensten zijn beschikbaar volgens de corona richtlijnen van het RIVM.

 

 

TE KOOP

Atlas Florida 3.70x11.40

Deze mooie stacaravan is voorzien van 2 slaapkamers met mooie nette living en meubilair voorzien van nette vinylvloer. Nette en ruime keuken voorzien van oven. Tuin is bestraat met een tuinhuisje en schuur. In de woonkamer is een pelletkachel aanwezig, de stacaravan staat op een jaarplaats.

Deze mooie moderne stacaravan is te koop voor € 18.500

Atlas Everglade te koop 3.70x11.40

Vanaf half oktober 2021 is deze Atlas Everglade te koop op een mooie jaarplaats. Het is een moderne en royale stacaravan met maar liefst 3 slaapkamers. Op een mooie staanplaats grenzend aan het achterliggende bos. De tuin is deels bestraat, deels gras met planten met ruimte om lekker buiten te zitten met mooi weer. In de stacaravan is een vaste gashaard aanwezig, de stacaravan is ingericht met een mobiele airco, servies, pannen, bestek, dekbedden en kussens, stofzuiger, dweilmop en stoomstrijker.

De prijs voor deze ruime stacaravan is € 17.500

 

TE HUUR

Cosalt Coaster 3.70x11.40

Te huur mooie ruime stacaravan met 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel. Voorzien van vaste gashaard en meubilair. Tuin is bestraat en deels voorzien van gras. De auto kan geparkeerd worden op de parkeerplek bij de stacaravan. Bij verhuur is servies, bestek, smart TV, pannenset, magnetron, waterkoker, koffiezetter, onderzetters, kledingstomer, kledinghangers, mobiele airco, stofzuiger, dweilemmer en mop en dekbedden inbegrepen voor gebruik door huurder. Handdoeken, keukendoeken/handdoeken en beddengoed dient huurder zelf te verzorgen.

Deze stacaravan is vanaf half oktober 2021 te huur. Voorwaarde is een huurder met een vast dienstverband bij een werkgever. Huursubsidie is niet mogelijk.

 

https://airbnb.com/h/cosaltchalet

Te huur Atlas Diamond

Erg mooie stacaravan met twee slaapkamers, douche voorzien van wastafel en toilet. Ruime en gezellige living voorzien van smart TV, meubilair en vaste gashaard. De keuken bestaat uit twee delen en is ruim voorzien van kasten en gasfornuis met oven. Aanwezig is een magnetron, koffieapparaat, waterkoker, onderzetters, kledingstomer, stofzuiger, mobiele airco, servies, pannenset, bestek, dweilemmer met mop, dekbedden, kussens, wasrek en kledinghangers.

Deze stacaravan is vanaf 1 oktober 2021 te huur. Voorwaarde is een huurder met een vast dienstverband bij een werkgever. Huursubsidie is niet mogelijk.

https://airbnb.com/h/diamondchalet

Atlas Everglade

Mooie ruime chalet met puntdag, 3 slaapkamers, badkamer en ruime keuken.
Eigen tuin en parkeerplek.

 

https://airbnb.com/h/evergladechalet