Restaurant

Geachte Campinggasten en bezoekers.

Wegens het coronavirus hebben ook wij te maken met veiligheidsmaatregelen en rekenen hiervoor op uw begrip. Momenteel is onze horeca gesloten, tot nader bericht en ook de sanitaire gebouwen met douches en toiletten zijn gesloten. Wij volgen de instructies van de overheid. Voor campinggasten is het vooralsnog mogelijk om te komen recreëren, maar wel volgens de regels welke in Nederland gelden. Geplande activiteiten kunnen helaas niet doorgaan.

Indien de overheid of gemeente besluit dat recreëren niet meer is toegestaan zullen wij deze maatregel uiteraard volgen.

Wij wensen een ieder gezondheid toe en let op elkaar.

Camping De Bosrand
Familie Kamerbeek  

In ons gezellige restaurant met terras kunt u terecht voor een drankje en een hapje. We zijn weer geopend in de weekenden vanaf vrijdag 29 maart 2019. U kunt vrijdag, zaterdag en zondag terecht van 17:00-20:00 voor snacks en diners. In de avonden zijn wij tot 01:00 geopend in het café. 

Vanaf mei 2019 zijn we al vanaf 10:00 geopend en serveren we ook lunches. De lunchkaart is vanaf 12.00 en diner vanaf 17.00 tot 20.00. Voor meer informatie neem een kijkje in onze menukaart, deze wordt binnenkort gewijzigd en hier geupload. Alle gerechten worden uiteraard met zorg & liefde voor u bereid.