Over onze camping

Corona update:

Onze diensten zijn beschikbaar volgens de corona richtlijnen van het RIVM.

Een gezellig, kindvriendelijk en gemoedelijk vakantiepark in de kop van Overijssel, gelegen aan de rand van Landgoed De Eese in het pittoreske plaatsje Buurtschap “De Pol” wat onder het dorp Willemsoord behoord.

Camping De Bosrand biedt 169 ruime plaatsen voor stacaravans en chalets. Er zijn 22 toerplaatsen beschikbaar waar ook de winterperiode de caravan kan blijven staan. Het terrein is ca. 11 hectare groot.

Op het terrein is centrale antenne aanwezig en zijn er vele kanalen te ontvangen. We bieden WIFI aan, hiervoor zijn diverse tickets verkrijgbaar, variërend van een uur internet tot een jaar. Het heerlijk frisse zwembad zorgt voor een gezellige sfeer en met warme dagen wordt daar veel gebruik van gemaakt. Op de camping bevindt zich een mooie visvijver die door onze gasten regelmatig wordt gebruikt om ontspannen te vissen. Ook bevinden zich op korte afstand het Jodenveentje en het Koningsveentje waarin met een vergunning die bij onze receptie gratis af te halen is ook heerlijk kan worden gevist.

 

Voor de kinderen is er een spetterend animatieprogramma en zijn er op het terrein diverse speeltoestellen.

De kantine biedt een scala aan mogelijkheden, het café, de snackbar en het restaurant is in de weekenden en de vakantieperiode dagelijks geopend. Voor de oudere gasten is er een sauna op het terrein, uiteraard ook het zwembad en een gezellig terras voor de zonnige dagen.

Op het terrein bevinden zich 3 sanitaire gebouwen, voorzien van toiletten en douches. Ook bieden we een wasserette voorzien van wasmachine en droger.

Groepen

Voor groepen hebben we uiteraard ook altijd plek en is er ruimte voor volleybal, voetbal of georganiseerde spellen in het schitterende bos. Het toerveld biedt mogelijkheden voor meerdere tenten of toercaravans die bij elkaar geplaatst kunnen worden. Ook is er speciale groepskorting bespreekbaar.