Over onze camping

Corona update:

Onze diensten zijn beschikbaar volgens de corona richtlijnen van het RIVM.

Een gezellig, kindvriendelijk en gemoedelijk vakantiepark in de kop van Overijssel, gelegen aan de rand van Landgoed De Eese in het pittoreske plaatsje Buurtschap “De Pol” wat onder het dorp Willemsoord behoord.

Camping De Bosrand biedt 169 ruime plaatsen voor stacaravans en chalets. Er zijn 15 toerplaatsen, waarvan 1 nog beschikbaar is om te reserveren tot en met mei 2021. De overige 14 toerplaatsen zijn vast gereserveerd. Het terrein is ca. 11 hectare groot. Ook verhuren wij royale stacaravans, geschikt voor 1-6 personen, u vindt de link naar reservering onder het menu tarieven!
Onze horeca is geopend van vrijdag tot en met zaterdag van 16:00 tot 0.00 en zondag van 16:00 tot 21:00. In het hoogseizoen zijn we dagelijks geopend van 11:00 tot 0:00.
 


Op het terrein is centrale antenne aanwezig en zijn er vele kanalen via digitale ontvanger te ontvangen, analoge televisie is niet meer beschikbaar per 1 oktober 2020. We bieden WIFI aan via onze leverancier Wifitenne, hiervoor zijn diverse tickets verkrijgbaar, variërend van een uur, week of maand internet tot een jaar. Het heerlijk frisse zwembad zorgt voor een gezellige sfeer en met warme dagen wordt daar veel gebruik van gemaakt. Op de camping bevindt zich een mooie visvijver die door onze gasten regelmatig wordt gebruikt om ontspannen te vissen. Ook bevinden zich op korte afstand het Jodenveentje en het Koningsveentje waarin met een vergunning die bij onze receptie gratis af te halen is ook heerlijk kan worden gevist. Het Jodenveentje en het Koningsveentje zijn eigendom van Stichting het Heideveld.

 

Voor de kinderen is er jaarlijks een spetterend en gevuld animatieprogramma en zijn er op het terrein diverse speeltoestellen.

De kantine biedt een scala aan mogelijkheden, het café, de snackbar en het restaurant is in de weekenden en de vakantieperiode dagelijks geopend. Het heerlijke frisse zwembad en het terras voorzien van natuurlijke parasols die in 2011 aangeplant zijn en inmiddels uitgegroeid zijn tot prachtige dakplatanen zorgen voor heerlijk vertoeven.

Op het terrein bevinden zich 3 sanitaire gebouwen, voorzien van toiletten en douches. Ook bieden we een wasserette voorzien van wasmachine en droger.

Vanaf 1 april tot en met oktober 2021 is er iedere vrijdagavond van 20:00-23:00 Klaverjassen en iedere zaterdagvond van 20:30-23:00 de wekelijkse bingo. Uiteraard is ons cafe en de eetgelegenheid ook het gehele weekend geopend. (Indien er geen maatregelen gelden van RIVM in verband met Corona.)
 

In de omgeving kunnen liefhebbers van wandelen, fietsen en ook de watersporters werkelijk hun hart ophalen. Het omliggende gebied biedt reusachtig veel mogelijkheden op dit gebied. Het Weerribben gebied is een plek van rust en is ook voor fotografen een geweldig gebied voor de meest idyllische plaatjes!