Openstaande vacatures

Corona update:

Onze diensten zijn beschikbaar volgens de corona richtlijnen van het RIVM.

Wij hebben onderstaande vacatures beschikbaar:

Medewerker/Medewerkster Bar 15-20 uur per week
 

Wij zoeken voor de periode van mei tot en met september 2021 een medewerker bar/bediening

Op onze camping hebben we een kantine welke voorzien is van snackbar, restaurant, bar en terras.
Vanaf mei 2020 zoeken we een vlotte medewerker of medewerkster die 18 jaar of ouder is. 
De werkzaamheden bestaan uit bediening zowel overdag als ook in de avond/nacht. Onze bar is vrijdag en zaterdag geopend van 20:00-03:00 en op zondag van 16:00-21:00

Overdag is het restaurant geopend van 10:00-20:00, evenals het terras en de snackbar. De werkzaamheden bestaan uit het serveren van drankjes, serveren van maaltijden en bereiden en serveren van snacks. We vinden het daarom ook fijn dat je wel horeca ervaring hebt! Omdat op onze camping een gemoedelijke sfeer heerst, is het ook belangrijk dat je een gezellig praatje kunt maken en ook onze gasten eventueel kunt helpen met vragen, ofwel deze kunt doorzetten naar de persoon die hierover gaat.

Je komt werken in een familiebedrijf, onze camping is al sinds 1980 eigendom van de familie Kamerbeek. We vinden het erg belangrijk om een gezellig en gemoedelijk contact met onze gasten te onderhouden. Dat jij daar ook een goede bijdrage in kan leveren is belangrijk. In eerste instantie vragen we een medewerker voor 15-20 uur, in het seizoen (bouwvakperiode) maak je zeker 38-40 uren per week. 

Denk jij dat deze baan jou op het lijf is geschreven, neem dan contact op, dit bij voorkeur via mail:

info@camping-debosrand.nl t.a.v. Ellen Kamerbeek

We ontvangen graag een motivatie waarom je denkt dat deze baan bij jou past en je affiniteit met de horeca. Ook graag met C.V. bijgesloten in de mail.

Stagaires Welkom

Sinds december 2019 zijn we als stagebedrijf erkend door de S-BB dit voor de opleiding Hospitality & Leisure en ook voor de opleiding van Hovenier. Mocht je een leuke leerzame stageplek zoeken, mail dan gerust naar info@camping-debosrand.nl t.a.v. Ellen Kamerbeek met een motivatiebrief en C.V. Uiteraard mag je ook informatie via de mail opvragen en zullen we je mail zo snel mogelijk beantwoorden