Opening Cafe/Snackbar & restaurant vanaf 1 juni 2020

Corona update:

Onze diensten zijn beschikbaar volgens de corona richtlijnen van het RIVM.

Opening Cafe/Snackbar & restaurant vanaf 1 juni 2020

Lieve campinggasten en bezoekers,

 

Met veel genoegen hebben wij kennis genomen dat we weer met voorwaarden open mogen gaan en dat dit zoals het nu lijkt vanaf 1 juni 2020 mogelijk is.
Het gewoon "aan komen" mag momenteel helaas niet. Dat betekend dat wij graag van u vernemen wanneer u wilt komen eten, snacken of even een bezoek aan ons café wilt brengen..

Wanneer er 30 mensen (incl.) personeel binnen zijn kunnen wij niet meer toelaten vanwege het risico van Covid-19. We hebben uiteraard buiten een terras, zowel overkapt als niet overkapt. Het is mogelijk daar plaats te nemen indien 30 gasten bereikt zijn, maar ook op ons terras gelden de regels voor 1.5 meter uiteraard. De bingo willen we graag door laten gaan, maar wel zullen we eerst overleg voeren met de Gemeente Steenwijkerland alvorens we daar duidelijkheid in kunnen geven. Ditzelfde geldt voor de live muziek avonden en andere activiteiten. Daar komen we zo snel mogelijk met duidelijkheid uiteraard.

Wij als ondernemers zullen duidelijkheid creëren hoe het allemaal even aangepast moet plaatsvinden middels bewegwijzering en informatie. Heeft u vragen dan staan wij uiteraard altijd open voor contact om u verder te informeren!