Coronavirus 2020

Geachte Campinggasten en bezoekers.

Wegens het coronavirus hebben ook wij te maken met veiligheidsmaatregelen en rekenen hiervoor op uw begrip. Momenteel is onze horeca gesloten, tot nader bericht en ook de sanitaire gebouwen met douches en toiletten zijn gesloten. Wij volgen de instructies van de overheid. Voor campinggasten is het vooralsnog mogelijk om te komen recreëren, maar wel volgens de regels welke in Nederland gelden. Geplande activiteiten kunnen helaas niet doorgaan.

Indien de overheid of gemeente besluit dat recreëren niet meer is toegestaan zullen wij deze maatregel uiteraard volgen.

Wij wensen een ieder gezondheid toe en let op elkaar.

Camping De Bosrand
Familie Kamerbeek  

Coronavirus 2020

Lieve campinggasten en bezoekers,

 

Het Coronavirus heeft grote invloed in Nederland momenteel. We hadden een mooi programma gepland, maar tot 28 april 2020 is dat allemaal erg onduidelijk geworden. Onze horeca is dicht, tevens ook de sanitaire gebouwen met toiletten en douches. Kamperen mag nog, enkel wanneer gasten vaste voorzieningen in hun stacaravan hebben, maar we kunnen geen duidelijkheid geven of dit ook de komende tijd nog wel door mag gaan.

We hebben maatregelen genomen, informatie bij de slagboom en op de serre bij onze horeca om veiligheid omtrent dit virus te bewaken. Indien er gasten komen, betekend dit dat de regels op onze camping niet afwijken van de regels die overal gelden. De afstands maatregel, visite beperken of even uitstellen tot betere tijden, niet groepsgewijs in  tuinen gaan zitten met elkaar en uiteraard handen wassen. Ook voor de kinderen is deze afstands maatregel nodig. Ouders dienen hier op toe te zien om veiligheid zoveel mogelijk te kunnen waarborgen. Toerveld is momenteel echt gesloten. 

Vanaf heden zijn ook onze sanitaire gebouwen gesloten, dit om verspreiding van het virus te voorkomen!

Attendeer elkaar hier ook op, samen kunnen we erger voorkomen en hopen we dat we zorgvuldig met ons eigen en andermans gezondheid om gaan!

Team Camping De Bosrand