Nieuws

Corona update:

Onze diensten zijn beschikbaar volgens de corona richtlijnen van het RIVM.

SOS Toegang gerealiseerd

13-05-2020

Met ingang van begin mei is er SOS toegang op onze camping geinstalleerd op de poort. Bij een medisch noodgeval kan de ambulance altijd toegang verkrijgen, zowel overdag als ook in de nacht.

Met SOS Toegang is het niet meer nodig dat ambulancepersoneel van sleutels of pasjes wordt voorzien of moet wachten tot een beheerder de slagboom opent. In alle meer dan honderd ambulances van Witte Kruis is een beveiligde zender ingebouwd. Bij de toegang tot het bedrijf of vakantiepark is een kleine ontvanger aangebracht. Vanuit de ambulance wordt door het intoetsen van een pincode een signaal verzonden, waardoor het hek, de slagboom of de deur automatisch open gaat. Bovendien beschikt het ambulancepersoneel over een plattegrond van de terreinen of gebouwen die is opgeslagen in het navigatiesysteem. Het ambulancepersoneel hoeft daardoor niet meer – soms moeizaam – te zoeken naar bijvoorbeeld een bungalow van waaruit het alarmnummer 112 is gebeld.

Opening Cafe/Snackbar & restaurant vanaf 1 juni 2020

13-05-2020

Lieve campinggasten en bezoekers,

 

Met veel genoegen hebben wij kennis genomen dat we weer met voorwaarden open mogen gaan en dat dit zoals het nu lijkt vanaf 1 juni 2020 mogelijk is.
Het gewoon "aan komen" mag momenteel helaas niet. Dat betekend dat wij graag van u vernemen wanneer u wilt komen eten, snacken of even een bezoek aan ons cafe wilt brengen..

Wanneer er 30 mensen (incl.) personeel binnen zijn kunnen wij niet meer toelaten vanwege het risico van Covid-19. We hebben uiteraard buiten een terras, zowel overkapt als niet overkapt. Het is mogelijk daar plaats te nemen indien 30 gasten bereikt zijn, maar ook op ons terras gelden de regels voor 1.5 meter uiteraard. De bingo willen we graag door laten gaan, maar wel zullen we eerst overleg voeren met de Gemeente Steenwijkerland alvorens we daar duidelijkheid in kunnen geven. Ditzelfde geldt voor de live muziek avonden en andere activiteiten. Daar komen we zo snel mogelijk met duidelijkheid uiteraard.

Wij als ondernemers zullen duidelijkheid creëren hoe het allemaal even aangepast moet plaatsvinden middels bewegwijzering en informatie. Heeft u vragen dan staan wij uiteraard altijd open voor contact om u verder te informeren!

Zwembad en Coronavirus

13-05-2020

Lieve campinggasten en bezoekers,

Het is een lastig seizoen vanwege het coronavirus, alles wat zo vanzelfsprekend was is nu allemaal wegens Covid-19 anders.
Wij doen als camping ons best onze gasten zoveel mogelijk te informeren. Onderstaand geven we aan hoe wij ons zwembad zullen beheren onder de situatie van deze Corona tijden. 

Bij het binnentreden van het zwembad gaan verlatende gasten van het zwembad voor binnengaande gasten, hierop wordt u middels informatie op gewezen.


Binnen de hekken van de zwemgelegenheid is er eenrichtingsverkeer. U gaat binnen en volgt links langs het zwembad en zo door, volg hierin de eenrichtingspijlen bevestigd aan het hek.

Houdt binnen de hekken en in het zwembad 1.5 meter afstand.

Geef mede gasten de ruimte, is het warm dan wil iedereen wel graag een verfrissing. Maak uw zwembadbezoek dan niet langer dan nodig zodat een ieder even kan afkoelen.

Er mogen niet meer dan 20 gasten ineens zwemmen, dit vanwege de afstand die we moeten bewaren. Mocht dit toch teveel zijn gaan wij ervan uit dat u begrip heeft voor inkrimpen van dit aantal!

Coronavirus 2020

27-03-2020

Lieve campinggasten en bezoekers,

 

Het Coronavirus heeft grote invloed in Nederland momenteel. We hadden een mooi programma gepland, maar tot 6 april 2020 is dat allemaal erg onduidelijk geworden. Onze horeca is dicht, tevens ook de sanitaire gebouwen met toiletten en douches. Kamperen mag nog, maar we kunnen geen duidelijkheid geven of dit ook de komende tijd nog wel door mag gaan.

We hebben maatregelen genomen, informatie bij de slagboom en op de serre bij onze horeca om veiligheid omtrent dit virus te bewaken. Indien er kampeerders komen, betekend dit dat de regels op onze camping niet afwijken van de regels die overal gelden. De afstands maatregel, visite beperken of even uitstellen tot betere tijden, niet groepsgewijs in  tuinen gaan zitten met elkaar en uiteraard handen wassen. Ook voor de kinderen is deze afstands maatregel nodig. Ouders dienen hier op toe te zien om veiligheid zoveel mogelijk te kunnen waarborgen.

Attendeer elkaar hier ook op, samen kunnen we erger voorkomen en hopen we dat we zorgvuldig met ons eigen en andermans gezondheid om gaan!

Team Camping De Bosrand

Gecertificeerd voor Erkend Leerbedrijf S-BB

19-12-2019

Camping De Bosrand is vanaf januari 2020 gecertificeerd als Erkend Leerbedrijf bij S-BB. Dat betekend dat wij een bijdrage mogen leveren aan het opleiden in de praktijk van jonge mensen in het Hospitality & Leisure vak en daarnaast op ons terrein mensen opleiden in het vak Hovenier.

 

Seizoen 2020

17-12-2019

Nog een paar dagen en dan is 2019 achter ons. We hebben een mooi seizoen gehad, heerlijke warme dagen, gezelligheid tijdens de activiteiten en vrolijke drukte rond het zwembad.

Camping de Bosrand magazine 2019

20-03-2019

Te Koop & Te Huur

17-12-2019

Heeft u interesse in het huren of kopen van een caravan/chalet op onze camping. U kunt hiervoor uiteraard altijd contact met ons op nemen. We nemen graag de tijd voor u om de mogelijkheden te bespreken. Op dit moment hebben wij 2 mooie recente stacaravans te koop, tevens zijn deze ook voor langere periode te huren. De huur van deze stacaravans zijn 600 euro per maand, inclusief 300 KwH elektra en 20M3 water per jaar inclusief. Alle verhuur is exclusief gas. Onze camping is het gehele jaar geopend! U heeft de keuze tussen een seizoenplaats of een winterplaats! in januari 2020 komen er 3 plaatsen met stacaravan beschikbaar, indien u een plaatsje zoekt, neemt u dan contact met ons op!

Live Muziek Avonden

01-06-2018

Live muziekavonden bij Camping de Bosrand van Robert Pater, Ronald Reinhart, Trienes Henstra, etcetera!

Vernieuwingen bij Camping de Bosrand

01-05-2018

​Afgelopen winter zijn we wederom druk bezig geweest met vernieuwingen op ons terrein, het plaatsen van mooie stacaravans en de reguliere onderhoudswerkzaamheden.