Bosrand Nieuws

Geachte Campinggasten en bezoekers.

Wegens het coronavirus hebben ook wij te maken met veiligheidsmaatregelen en rekenen hiervoor op uw begrip. Momenteel is onze horeca gesloten, tot nader bericht en ook de sanitaire gebouwen met douches en toiletten zijn gesloten. Wij volgen de instructies van de overheid. Voor campinggasten is het vooralsnog mogelijk om te komen recreëren, maar wel volgens de regels welke in Nederland gelden. Geplande activiteiten kunnen helaas niet doorgaan.

Indien de overheid of gemeente besluit dat recreëren niet meer is toegestaan zullen wij deze maatregel uiteraard volgen.

Wij wensen een ieder gezondheid toe en let op elkaar.

Camping De Bosrand
Familie Kamerbeek  

Welkom in seizoen 2019 op Camping De Bosrand! Dit jaar is ons recreatieprogramma voor u samengesteld en zal binnenkort weer op de website geplaatst worden. Uiteraard wordt ons magazine 2019 ook weer aangeboden in de kantine van onze camping. We gaan ervan uit weer een heerlijk seizoen tegemoet te gaan.

Bekijk hier ons "Bosrand Magazine 2020".

​Afgelopen winter zijn we wederom druk bezig geweest met vernieuwingen van onze kantine en de reguliere jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden. We hebben een leuke vernieuwde menukaart in ons restaurant en natuurlijk is de snackbar vanaf vrijdag 29 maart 2019 weer ieder weekend geopend, evenals ons restaurant en gezellige bar. Op zaterdag 30 maart om 20.30 is er weer de wekelijkse bingo op zaterdag zoals u van ons gewend bent! Kom gezellig langs..

Marcel & Ellen Kamerbeek