Agenda

Geachte Campinggasten en bezoekers.

Wegens het coronavirus hebben ook wij te maken met veiligheidsmaatregelen en rekenen hiervoor op uw begrip. Momenteel is onze horeca gesloten, tot nader bericht en ook de sanitaire gebouwen met douches en toiletten zijn gesloten. Wij volgen de instructies van de overheid. Voor campinggasten is het vooralsnog mogelijk om te komen recreëren, maar wel volgens de regels welke in Nederland gelden. Geplande activiteiten kunnen helaas niet doorgaan.

Indien de overheid of gemeente besluit dat recreëren niet meer is toegestaan zullen wij deze maatregel uiteraard volgen.

Wij wensen een ieder gezondheid toe en let op elkaar.

Camping De Bosrand
Familie Kamerbeek  

Opening Bouwvak met Barbeque

Agenda
Begin
18-07-2020  -  17:30 uur
Einde
18-07-2020  -  20:30 uur
Plaats
Terras Camping De Bosrand
Doelgroep
Volwassenen & kinderen

Ook dit jaar starten we de bouwvak weer met de altijd gezellige en bovenal heerlijke barbeque. Volwassenen en kinderen zijn van harte welkom. De kosten voor deelname zijn voor volwassenen € 13,- en voor kinderen tot en met 12 jaar € 8,-. De barbeque is voorzien van heerlijke diverse soorten kwaliteits vlees, salades, stokbrood en kruidenboter en voldoende voor iedereen. Het vlees wordt zelfs voor u bereid zodat u gezellig met elkaar kunt genieten! Opgeven is tot en met 14-7-2020, u bent van harte welkom!